Nieuws

Zomer (voordeel) Shoppen!

12 juni 2015 13:20

Zomer (voordeel) Shoppen!

De zon is een feit en de zomer komt eraan: tijd om je garderobe eens een frisse impuls te geven! We hebben voor jou een uitgebreid aanbod shorts, T-Shirts, jurkjes en zomeroutfits waar je de gehele zomer perfect mee voor de dag kunt komen! Bovendien zijn een aantaal voorjaarsitems nu extra voordelig geprijsd. Kom dus (voordelig) zomer shoppen! Wij helpen je graag bij het vinden van je unieke zon-outfit!


Garderobescan bij je thuis

6 juni 2014 12:25

Garderobescan bij je thuis

 

Garderobescan bij je thuis

Hangt je kast vol met kleding en wil je het graag weer goed op de rit zetten? Het gaat daarbij om de volgende vragen:

Wat kan ik nog goed dragen?Welke aanvullingen zijn er gewenst om weer optimaal voor de dag te komen?Hoe combineer ik mijn garderobe echt anno nu?

Vragen waar we graag bij helpen door het maken van een garderobescan! Laat via e-mail of telefoon weten dat je een afspraak bij je thuis (1,5 uur) wilt maken en we nemen contact met je op om een afspraak te maken en samen je kledingkast door te lopen.

Hoe gaat het in z'n werk?

We inventariseren je wensen en selecteren de artikelen die goed te dragen zijn voor dit seizoenVervolgens maken we samen een lijstje met wensen & behoeftesDaarna doen wij desgewenst ons huiswerk en hangen een selectie voor je klaar winkel waar je op een later tijdstip kunt komen kijken en passen (uiteraard kunnen we ook met de selectie bij je thuis komen).

De kosten voor een Garderobescan bedragen 49,95. Dit is inclusief een Garderobevoucher dat recht geeft op 15% korting op 1 artikel naar keuze.

Maak nu een afspraak en we maken graag nader kennis met jou en jouw garderobekast!

Tel: 0570 521532

mail@schultenwijhe.nl